Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гарріс перемогла Трампа на дебатах – опитування CNN

Згідно з опитуванням CNN серед спостерігачів за дебатами між кандидатами у президенти США Камалою Гарріс і Дональдом Трампом, проведеним SSRS, демократка Гарріс показала кращий результат, аніж республіканець Трамп.
Фото: REUTERS/Evelyn Hockstein

Про це повідомив ведучий та головний кореспондент з питань Конгресу CNN Ману Раджу, – пишу Суспільне.

Згідно з опитуванням, 63% респондентів вважають, що перемогу на дебатах здобула Гарріс.

37% опитаних віддали перемогу Трампу.

Перед дебатами ті самі виборці розділилися порівну щодо того, який кандидат буде ефективнішим: 50% сказали, що це буде Гарріс, а 50% — що Трамп, відзначає CNN.

У червні виборці, які брали участь в опитувані щодо дебатів між Трампом і Джо Байденом, сказали (67% проти 33%), що Трамп перевершив свого конкурента від Демократичної партії. У 2020 і 2016 роках спостерігачі за дебатами вважали, що Байден і Гілларі Клінтон випереджають Трампа на президентських дебатах.

Методологія: опитування CNN було проведено за допомогою текстових повідомлень із 605 зареєстрованими виборцями в США, які сказали, що вони спостерігали за дебатами у вівторок, і результати опитування відображають лише погляди спостерігачів за дебатами. Респонденти були набрані для участі перед дебатами та були відібрані шляхом опитування членів SSRS Opinion Panel, національної репрезентативної групи, набраної за допомогою методів вибірки на основі ймовірностей. Результати для повної вибірки спостерігачів за дебатами мають похибку вибірки плюс-мінус 5,3 відсоткових пункти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ