Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рішення про заборону Шустеру працювати в Україні призупинено

Державна служба зайнятості призупинила рішення про анулювання журналісту й ведучому Савіку Шустеру дозволу на роботу в Україні. Про це йдеться на Facebook-сторінці відомства.

Як зазначається, центральний апарат служби призупинив дію відповідного рішення Київського міського центру зайнятості після письмового звернення Шустера, який є громадянином Канади. Рішення призупинено до з'ясування обставин.

В.о. голови Держслужби зайнятості Сергій Кравченко зазначив, що Київський міський центр відомства, приймаючи наказ №54, діяв виключно в межах правового поля.

"Разом із тим, хочу зазначити, що служба зайнятості – це вже не стара архаїчна структура. Ми знаходимось у стані реформи і завжди відкриті до будь-кого. До мене надійшла заява громадянина С.Шустера і, реагуючи на цей документ, ми призупиняємо рішення наказу до з’ясування обставин. Таким чином, на сьогоднішній день, дозвіл на застосування праці громадянина Канади Шустера №43388 є дійсним до з'ясування обставин", - наголосив він.

Нагадаємо, 26 квітня ведучому Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні. 

Також стало відомо, що Державна фіскальна служба України відкрила кримінальне провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків стосовно громадянина Канади Савіка Шустера і посадових осіб компанії "Савік Шустер Студія".

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ