Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд підтвердив право Шустера на роботу в Україні

Київський апеляційний адміністративний суд 12 липня поставив крапку в судовій тяганині ведучого Савіка Шустера і Київського міського центру зайнятості. Суд підтвердив право Шустера на роботу в Україні. Про це в Facebook повідомила журналістка Тетяна Гончарова.

"Київський апеляційний адміністративний суд щойно оголосив рішення у справі про анулювання дозволу на роботу в Україні Савіку Шустеру. Шустеру і свободи слова бути! Ми виграли!" - написала Гончарова.

Як повідомляли раніше, 25 квітня Київський міський центр зайнятості анулював Савіку Шустеру дозвіл на роботу в Україні. У Київському центрі зайнятості пояснили, що таке рішення було прийнято на підставі отриманої від Державної служби зайнятості інформації про відкритий в його відношенні кримінального провадження. У відповідь, Шустер в прямому ефірі оголосив голодування.

На наступний день дію заборони було призупинено, але не відмінено. Студія Савіка Шустера "3S" подала позов до суду на Київський міський центр зайнятості про визнання протиправним та скасування рішення про анулювання дозволу на працевлаштування в Україні.

Страна.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ