Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рівненська область: 2-річний хлопчик загинув під час пожежі

28 листопада о 08:40 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини ТУ МНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Білашів Острозького району Рівненської області. Повідомлення ТУ МНС у Рівненській області.

 

На час прибуття чергового підрозділу рятувальників МНС до місця виклику дерев’яний житловий будинок був майже повністю охоплений вогнем. За інформацією селян, в охопленій вогнем будівлі мав бути дворічний онук господаря.

Збивши трохи полум’я, вогнеборці в апаратах захисту органів дихання проникли у будинок. За хвилину в кутку однієї з кімнат працівники МНС виявили тіло дитини та відразу винесли його на вулицю. Внаслідок термічних опіків та отруєння продуктами горіння хлопчик загинув.

За допомогою двох водяних стволів вогнеборці ліквідували пожежу. Вогонь встиг знищити 20 кв. м покриття та пошкодити веранду і стіни житлового будинку, а також речі домашнього вжитку.

Як встановили рятувальники, на час виникнення пожежі дитина перебувала в будинку на самоті. Мати з дідом поїхали по справах у місто, старший брат навчався у школі, а батько випасав худобу за селом. Першою пожежу помітили жінка-родичка, яка мешкає поруч і час від часу наглядала за дворічним хлопчиком. Поки селяни збіглися до будинку вогонь набрав обертів і не дав можливості людям врятувати дитину.

Наразі на місці пожежі працюють правоохоронці та фахівці Держтехногенбезпеки, які мають встановити усі обставини трагедії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ