Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдвяні свята львівські народні депутати проводитимуть на своїй малій батьківщині

Новий рік та Різдво народні депутати України, які родом зі Львова, святкуватимуть на Львівщині.
До прикладу, Ганна Герман зустрічатиме Новий рік в колі сім’ї. Різдво проведе за сімейною традицією, яку не порушує за жодних обставин.
«У якій частині світу ми не були би, однак на Святий вечір вся сім‘я збирається у найстаршого члена нашої родини. Цього року ми поїдемо до мами мого чоловіка, оскільки саме вона виявилась найстаршою в родині», – розповіла «Гал-info» член Партії регіонів Ганна Герман.
А от Володимир В‘язівський на Новий рік принесе велику радість своєму синочкові, оскільки разом з ним, в Червонограді, зустріне прихід 2007 року. На Різдво він планує відвідати всю родину, не забувши й про кумів. Так поділився своїми планами на різдвяні свята з «Гал-info» народний депутат, член фракції «Наша Україна» Володимир В‘язівський.
 Степан Курпіль вже точно знає, що Новий рік зустрічатиме в сімейному колі, однак з місцем святкування Різдва ще не визначився.
«Ще не маю планів стосовно Різдва. Можливо, поїду в село до родичів, а можливо – до брата в Стрий. Мабуть, оберу останню пропозицію», – розповів «Гал-info» народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ