Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдвяний вертеп Української Академії Лідерства завітав до Президента

Як повідомили в прес-службі Президента України, Різдвяний вертеп студентів Української Академії Лідерства привітав Президента України в Щедрий вечір, який традиційно святкують українці 13 січня.

"Для мене цей вертеп є символом змін в Україні. Два роки тому ніхто не міг собі уявити у вертепі волонтера, медичного працівника, бійця Нацгвардії чи воїна АТО.  Це нові образи, які характеризують нову Україну", - сказав Петро Порошенко після перегляду вистави. 

Це сучасний вертеп, який увібрав у себе події новітньої історії України, пов'язаної з війною за незалежність, народний волонтерський рух, ідеї самопожертви, солідарності та взаємної підтримки українців, які лягли на традиційні різдвяні мотиви народження Ісуса Христа. Сценарій вертепу підготували самі студенти, костюми і оформлення - зроблені їхніми руками. 

"Я дуже дякую вам, що ви сповнені оптимізму", - сказав Президент та зауважив, що саме молоді лідери, нове покоління українців "несе вогник з твердим переконанням, що ми переможемо в кожну українську родину".

"Ми переможемо, ми повернемо Донбас і Крим, ми змінимо економіку, і не в останню чергу, завдяки таким лідерам як ви", - наголосив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ