Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Роботу фермерського ярмарку на площі Ринок продовжили до 17 жовтня

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення продовжити роботу фермерського ярмарку на площі Ринок щосуботи. Так, він працюватиме щосуботи до 17 жовтня. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Ми пропонуємо продовжити термін дії фермерських ярмарків, які є доволі популярними і корисними, на площі Ринок до 17 жовтня», — зазначила Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку.

«Львівський фермерський ярмарок отримав величезну популярність серед мешканців Львова та його гостей. Останні дві суботи роботи Ярмарку ми одержали багато звернень від львів'ян з проханнями продовжити його в осінній період. З такою ініціативою також звернулись місцеві фермери, які є учасниками ярмарку, мотивуючи своє прохання тим, що саме у вересні і жовтні вони матимуть можливість ознайомити відвідувачів із вирощеною органічною продукцією, яка дозріває саме в той період. Основною метою Львівського фермерського ярмарку була допомога, яку вирішила надати Львівська міська рада, місцевим виробникам у популяризації їх продукції, можливості представити її на широкий загал та в інформаційній підтримці їх діяльності.

На сьогодні бачимо, що Львівський фермерський ярмарок — це сформований бренд, відомий на всю Україну. Його популярність полягає в тому, що сам власник продукції продає її покупцю, а той в свою чергу розуміє її якість. Це було нашою основною вимогою до фермерів, яку вони успішно реалізовують", — зазначила керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції, співорганізаторка Львівського фермерського ярмарку Тетяна Хабібрахманова.

Нагадаємо, щосуботи, починаючи з 18 липня, з 9.00 до 15.00 год, львів'ян та гостей міста запрошують відвідати площу Ринок та придбати продукцію місцевих фермерів, підтримавши цим локального виробника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ