Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Роботи по колектору на вул Стуса ще не завершені", - Олег Береза

"Роботи по колектору на вул Стуса ще не завершені, а старий колектор не витримує такого великого навантаження", - директор ЛКП "Львівавтодор" Олег Береза.

Сьогодні у міській раді Львова відбулось засідання робочої групи за участю керівництва департаменту житлового господарства та інфраструктури, представників компаній «Онур» та «Egis», ЛКП «Львівавтодор» щодо з’ясування причин ситуації, яка виникла на вул Стуса. Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, переключення зі старого колектора у новий ще не завершено.

У Львові на новій вул. Стуса провалилась фура

«Роботи з переключення зі старого колектора у новий ще не завершені. Наразі підключено лише одну трубу, ще одну частину буде переключено до 20 жовтня і повністю роботи по колектору будуть завершені на кінець року. Проблеми з колектором на Стуса були завжди, бо старий колектор меншого діаметру. Новий колектор має вирішити ситуацію, бо він значно збільшений у діаметрі, є велика кількість перепадних колодязів.

Важливо, аби всі розуміли, що роботи по колектору на вул Стуса ще не завершені», - розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ