Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Родичам загиблих в авіакатастрофі на Скнилові виплатили матеріальну допомогу

У Львові до 19-ї річниці авіакатастрофи, яка сталась на військовому летовищі "Скнилів" 27 липня 2002 року, членам сімей загиблих виплатили одноразову матеріальну допомогу. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова. Про це повідомили 27 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

День в історії - 19 років тому сталася Скнилівська трагедія

Як повідомили в міському управлінні соціального захисту, по 2 тис. грн отримали 56 людей. В міському бюджеті на ці виплати передбачили 112 тис. грн.

"Місто уже не перший рік фінансово підтримує людей, які постраждали чи втратили в авіакатастрофі своїх рідних. Зокрема, у 2020 році члени сімей загиблих також отримали одноразову виплату в розмірі 2 тис. грн", - розповіли в управлінні соціального захисту.

Кошти членам сімей загиблих в авіакатастрофі виплатили у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова.

Довідка

Скнилівська трагедія – аварія, яка сталась під час святкування 60-ї річниці 14-го авіаційного корпусу ВПС України на летовищі "Скнилів" під Львовом 27 липня 2002 року. Внаслідок падіння винищувача Су-27УБ у натовп глядачів, загинуло 77 осіб (серед них – 28 дітей) і постраждало близько 250 людей. За кількістю загиблих ця подія вважається найбільшою катастрофою в історії авіаційних свят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ