Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Родини полеглих захисників відвідали замок та монастир на Золочівщині

Цими вихідними родини полеглих захисників України відвідали Золочівський Замок та Монастир на святій Горі. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Мандрівка Золочівським замком та монастирем на Святій Горі стала незабутньою пригодою, яка дозволила насолодитися красою історичних та духовних місць Львівщини. 

«Це була важлива і символічна подія, яка довела важливість пам'яті та вшанування героїв, які віддали своє життя за Україну. Золочівський замок і монастир на Святій Горі – це місця з багатою історією і глибоким духовним значенням.

Замок вразив своєю архітектурою та величчю. Прогулявшись замком, ми ніби повернулися у часі і стали свідками історичних подій. Це залишило багато позитивних вражень та спогадів.

Відвідування монастиря на Святій Горі стало гарним досвідом, яке надихнуло, зміцнило духовність та залишило незабутні враження. Перше, що відчуваєш, коли входиш до монастиря – це спокій і тиша, які створюють особливу духовну атмосферу. Це був потрібний усім час для відновлення, медитації та особистої рефлексії.

Такі візити дозволяють родинам відчути підтримку та вдячність суспільства за жертву їхніх рідних. Вони також мають можливість відчути зв'язок з історією своєї країни, відчуваючи життя та атмосферу історичних місць», – наголосила заступниця директора департаменту – начальниця управління культури Тетяна Плугатор.

Ініціатором дозвілля став отець Микола Кавчак – настоятель Церкви св. апп. Петра і Павла. Співорганізатори департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА та ГО «Я не одна» на чолі з керівницею Єлизаветою Коць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ