Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Роман Федишин хотів вилучити з порядку денного сесії ЛМР питання, які стосуються мережі ринкового господарства Львова

Невдалою виявилася спроба вилучити з порядку денного питання щодо затвердження правил створення та діяльності мережі ринкового господарства Львова, що ініціював депутат Львівської міської ради Роман Федишин.
У правилах мало йтися про всі загальні положення, а також визначені основні завдання ринків, класифікація ринків, порядок створення та припинення діяльності ринків, режим роботи ринку, вимоги до утримання території та обладнання ринку, встановлення ринкового збору і послуг, що надаються продавцям, які торгують на ринках, обов’язки, функції адміністрації ринку, права та обов’язки продавців ринку. Відповідальність адміністрації та продавців на ринках, встановлення відповідного контролю за роботою ринків, особливості торгівлі як продовольчими, так і непродовольчими товарами та заборона на певні товари, якими не можна торгувати на непродовольчих ринках. Згідно з цими правилами, продавці ринку мають бути ознайомлені з ними та завірити їх.
 Однак проект ухвали так і не був прийнятий за основу. За словами Сергія Бащука, у сесійній залі є багато депутатів, які лобіюють, щоб ці питання були прийняті саме в такому вигляді, а більша частина не баче їх такими бачити.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ