Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Roshen хоче повернути сплачений до бюджету РФ 181 мільйон

Кондитерська корпорація Roshen має намір повернути виплачені в російський бюджет 181 млн рублів. Про це ЛІГА.net повідомили у прес-службі корпорації.

Як зазначається, сума була переведена ще в травні. При цьому зазначили, що претензії і звинувачення в розкраданні цих коштів не визнають.

"Зробили це для зняття арешту з майна Липецької фабрики, щоб можна було вести якийсь діалог про її продаж. Паралельно з цим йде розгляд в арбітражному суді, щоб сплачену суму так званого збитку повернути назад", - повідомили в прес-службі.

У корпорації вважають, що основна мета кримінальної справи - перешкодити продажу фабрики.

"Адже поки майно перебуває під арештом, продати його неможливо. Арешт накладено на 14 об'єктів нерухомості, в тому числі на склад готової продукції, чотири цехи, будівлю підсобного корпусу і сім земельних ділянок", - уточнили в прес-службі корпорації.

Крім арешту, накладеного слідчим комітетом РФ, діє заборона на відчуження, накладена податковою інспекцією на сім інших земельних ділянок, а також цілий ряд нежитлових будівель та споруд, в тому числі об'єкти комунікацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Липецька фабрика корпорації Roshen добровільно виплатила 181 млн рублів, в розкраданні яких її звинувачували.

Економічна правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ