Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія відгородилась від "лнр" колючим дротом

Росія відгородилася від території, підконтрольній бойовикам т. зв. лнр, парканом, над яким протягнуто колючий дріт. Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах.

Огорожа з'явилася в Краснодонському районі, в районі контрольно-пропускного пункту Північний, який розташований поблизу міста Краснодон. Паркан тягнеться по степу на багато кілометрів.

Зазначена ділянка кордону ніяк не охоронялася і не мала жодних захисних споруд з моменту проголошення Україною незалежності і до теперішнього часу. Традиційно через цей район проходили нелегальні дороги, по яких перевозили контрабанду, про що багаторазово писали журналісти.

Місцеві жителі відзначають, що паркан встановлений Росією, оскільки керівництво країни боїться, що групи бойовиків і їхня зброя можуть потрапити на територію держави.

vlada.io

 

Ось що про це написав Денис Казанський: "Россия тем временем построила забор на границе с частью Луганской области, подконтрольной лнр.

24 года там не было никакого забора. 24 года там возили контрабанду, граница была только на бумаге и никто не думал строить никаких сооружений. А теперь там сетка и колючая проволока. Народная республика же.

Целый год российские СМИ рассказывали про бедных, несчастных шахтеров, которые вынуждены защищать себя от кровавых украинских фашистов. А потом Россия взяла и отгородилась от той территории, где никаких украинских фашистов нет, а от той территории, которая под контролем ВСУ, отгораживаться не стала.

Мне кажется, в России очень хорошо знают, где на самом деле заправляют фашисты и головорезы".

Фото з групи Украинский Луганск

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ