Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Росія ввела відповідні санкції щодо українських вагонів

Федеральна агенція залізничного транспорту РФ наказала РЖД заборонитиперевезення територією Росії (в т.ч. транзитні) вантажів вагонами, які належать українському державному підприємству "Укррефтранс". Про це повідомив глава асоціації "Укркондпром" Олександр Балдинюк у своєму фейсбуці.

"Залізничний транзит для українських товарів через Росію, здається, все! Росія забороняє транзит вагонів 'Укррефтрансу" через свою територію. Це доб'є позиції наших експортерів на традиційних ринках Центральної Азії, Сіньцзян-Уйгурського автономного району Китаю і Монголії. Дивно, що наша влада нічого про це не знає", - написав він, долучивши до запису лист із мінтрансу РФ віце-президенту РЖД. Також оприлюднено відповідне рішення РЖД.

Нагадаємо, тиждень тому Україна перестала приймати вагони ВАТ "Перша вантажна компанія" і його українського відділення ТОВ "ПВК в Україні", які потрапили під українські санкції стосовно Росії.

"Санкційна війна" між Україною і Росією почалася з ринку авіаперевезень. У відповідь на рішення України закрити небо для російських авіакомпаній, що літали в Крим, Росія закрила небо для всіх українських авіакомпаній.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ