Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росіяни зі Спільного центру приховують злочини терористів, - розвідка

Російська група Спільного центру контролю та координації (СЦКК) намагається сфальсифікувати та приховати злочини, здійснені бойовиками у Горлівці проти мирного населення. Про це повідомило на своєму сайті Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Підтверджено причетність російської групи Спільного центру контролю та координації до маніпулювання інформацією і фальсифікації даних з метою приховування злочинів, здійснених військовослужбовцями третьої окремої мотострілецької бригади (Горлівка)", - йдеться у повідомленні.

Як стверджують у розвідці, з цією метою представнику СЦКК від РФ у Горлівці було поставлено завдання щодо завчасної підготовки фотоматеріалів з місця загибелі громадянки Бондар Вікторії Вікторівни (1978 р.н., н.п. Зайцеве, вул. Героїчна, 179) внаслідок мінометного обстрілу російськими окупаційними військами.

За даними ГУР, зазначені дані противник планує використати для "проведення власного розслідування обставин інциденту та висування звинувачень силам АТО у смерті мирних жителів".

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ