Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Російські фейки: Як окупанти гея-ополченця у «майора ЗСУ» перетворили

Російські ЗМІ вкотре переступили межу будь-яких стандартів, намагаючись видати бойовика нетрадиційної сексуальної орієнтації за «майора ЗСУ». Про це повідомив співголова ГІ «Права справа», воєнний експерт Дмитро Снєгирьов.

6 лютого російське видання «Росбалт» повідомило про те, що в Луганську начебто затримали майора ЗСУ за підозрою у підриві автомобіля, в результаті якого загинув так званий «начальник управління Народної міліції «лнр» Олег Анащенко.

Як зазначив Дмитро Снєгирьов, в цей же день на іншому російському сайті опублікували «подробиці» затримання «офіцера», який начебто намагався покинути окуповану територію Луганська, переодягнувшись у жіночий одяг.

«Цим фактом зацікавився аналітичний відділ ГІ «Права Справа». І не даремно, адже перевірка інформації дала дуже несподіваний результат. Ця «спецоперація» має дуже цікаву передісторію. Напередодні в лавах 5-ї стрілецької мотопіхотної бригади «Оплот» засікли двох бійців нетрадиційної сексуальної орієнтації. Під час любощів застукали Віктора Коломойцева та Едуарда Полиннікова. Оскільки російська пропаганда не має меж цинізму, саме Віктора Коломойцева, уродженця Донецька, і намагаються видати за «майора ЗСУ», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Як повідомив Дмитро Снєгирьов, Віктор Коломойцев - 24.05.1990 р. н., проживає за адресою: м.Донецьк, пр. Київський, 1а. Військова  служба:  Україна, А0281 м.Житомир,2009-2012. З 2014 р. в ч 08805, РФ

Враховуючи той факт, що Віктор Коломойцев проходив строкову службу у лавах ЗСУ, останньому мали висунути звинувачення не тільки у гомосексуалізмі, але й спробували інкримінувати, що ця людина спеціально була заслана в лави терористів для їх дискредитації.

«Інформація про те, що Коломойцев вступив у гомосексуальний зв'язок, була поширена в соцмережах і серед бойовиків. Саме тому Коломойцев був змушений у терміновому порядку, щоб уникнути  фізичної розправи, покинути територію «днр» і переїхати у «лнр». На території «братньої лнр» він був затриманий співробітниками «мдб лнр». Але ніхто не очікував на такий політ фантазії російських кураторів та «мдб лнр», в плані того, що з бойовика-гея будуть намагатися робити образ суворого «майора ЗСУ», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Він наголосив, що, очевидно, було вирішено не лише покарати гея-ополченця, але й використати його у брудній пропаганді та дискредитації ЗСУ.

Дмитро Снєгирьов зазначив, що як і кожен фейк російських фейкометів, цей також легко спростовується і навіть більше, адже перевірка показала,що ситуація прямо протилежна.

Як повідомлялося раніше, у суботу, 4 лютого, в Луганську, в районі кварталу Мирний, вибухнув легковий автомобіль, в якому перебували двоє людей, в тому числі Анащенко. Обидва загинули. У так званій "лнр" назвали цей вибух терактом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ