Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розквітай зсередини та зовні: у Львові пройшов благодійно-навчальний захід для жінок

16 червня у Львові пройшов благодійно-навчальний захід для жінок на тему здоров'я.

Як розповіла в коментарі Гал-інфо організаторка заходу лікарка-гінекологиня Уляна Кравець, метою його проведення було об'єднання жінок та дівчат з благодійною місією, на якій вони мали отримати пізнавальну інформацію про жіночу красу, про жіноче здоров'я, про вагітність в житті жінки, а також мали практики з психологом.

"Взагалі, чому ми створили цей захід. Перша мета – об'єднати жінок в такій зустрічі з пізнавальною лекцією для їхнього здоров'я. Ми говорили про базові речі в житті жінки. Розповіли жінкам про елементарні базові речі для збереження їхнього здоров'я. А також з нами працювала психолог, яка давала різні практичні поради для збереження жіночого щастя", - розповіла Уляна Кравець.

Організаторами заходу були Ольга Янковська та Уляна Кравець.

"Мені прийшла ідея створити щось для жінок. Щоб вони поринули в атмосферу, де вони можуть спілкуватися з лікарями в неформальній та невимушеній обстановці. Щоб вони могли поговорити про всі питання, які їх цікавлять", - зазначила Уляна Кравець.

Під час проведення зустрічі також відбулась благодійна лотерея на якій зібрали кошти для потреб Збройних сил України. Всі зібрані кошти передали благодійному фонду "Допомога та турбота", який повинен купити автомобіль та квадрокоптер для потреб ЗСУ.

Керівник БФ
Керівник БФ "Допомога та турбота" Мирослав Хом'як
1/1

Як повідомив керівник благодійного фонду "Допомога та турбота" Мирослав Хом'як, до фонду звернулися військовослужбовці Національної гвардії України - хлопці з Куликівської громади, які зараз служать на передовій і вони просять придбати для їх потреб квадрокоптер DJI Mavic 3 Termal.

"Ми вже знайшли постачальника і домовилися з ними. Зараз шукаємо кошти для того, щоб придбати цей дрон, та якнайшвидше передати на фронт", - зазначив Мирослав Хом'як.

Він також додав, що до фонду також звернулись учасниці нещодавнього благодійного заходу, які зібрали кошти й просять придбати автомобіль для частини в якій на передовій зараз служить син однієї з них. Відповідно передані Уляною Кравець кошти буде розділено між цими потребами. Частина піде на придбання квадрокоптера, ще частина на придбання автомобіля. Решта відповідно дозбирує фонд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ