Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розслідування Нідерландів: "Бук", з якого збили МН17, зайшов з території РФ

Розслідування Нідерландів підтвердило, що "Бук", який збив МН17, зайшов з території РФ. Про це представники Міжнародної слідчої групи повідомили на зустрічі з родичами жертв катастрофи, повідомив посол України в Нідерландах Олександр Горін.

"Літак був збитий ракетою "Бук" , яка прийшла з території РФ і після цієї події була евакуйована на територію РФ. Вона перебувала на території, яка контролювалася проросійськими сепаратистами, в районі Сніжного, в районі Первомайського, скажімо так, більш конкретно", - заявив Горін.

"Єдине, що нема відповіді на перше питання: де "Бук" зайшов на території України. Слідство триває з цього питання. Було поставлено питання від родичів, кому належить це зброя. Відповідь була, що ми продовжуємо розслідування. Відповіді можуть бути різними, при тому, що є головна версія, яку заявили журналісти. Але поки розслідування не буде закінчено і матеріали не набудуть такої якості, що можна буде їх передати в суд, природно, що відповідь на це питання не дано.", - заявив посол.

ua.112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ