Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Розвиток гастрономічного туризму обговорили із представниками фермерських господарств

Cьогодні, 28 січня, перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський зустрівся із представники фермерських господарств, рестораторами та експертами у галузі туризму. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

У межах зустрічі обговорили розвиток гастрономічного туризму на Львівщині.

“Велика кількість маленьких підприємств – це перевага Львівської області. Такі підприємства манять туристів своїми креативними ідеями, пропозиціями та продукцією, яку виготовляють. Дякую, що усі зусилля докладаєте у своїй роботі. З боку облдержадміністрації ми готові вам допомагати”,  – зазначив Василь Лозинський.

Начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака розповіла, що у 2018 році управління розробило та видало путівники  “Гастромандри Львівщиною”, а також організувало понад 10 гастропрезентацій.

“Тішимось, що 2020 є роком сільського туризму. Ми плануємо оновити каталог “Гастромандри Львівщиною” online та offline. Також у нас є ідея гастро-блогу, де відображатимемо усе з погляду туриста та професійних експертів, щоб ще більше заохотити людей приїхати на Львівщину.  Окрім того, ми  маємо мету активно брати участь як у локальних фестивалях, так і в українських ділових майданчиках та презентаціях за кордоном”,  – наголосила Наталія Табака.

Під час заходу успішним досвідом з прийому туристичних груп та індивідуальних туристів поділились керівники фермерських господарств «Західний равлик», «Дві Катерини», «Медовий блюз».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ