Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Румунія стала лідером за обсягами передачі зерна через залізничні прикордонні переходи у серпні

У серпні найбільше вагонів із зерном рухається через українсько-румунські прикордонні переходи — 55,3 одиниці на добу. Такі дані оприлюднив заступник директора департаменту технології перевезень та комерційної роботи АТ «Укрзалізниця» Валерій Ткачов, пише Rail.insider.

Наразі через українсько-румунські прикордонні переходи щодоби передається 55,3 вагона із зерном. Це на 13,7 одиниці на добу більше, ніж у липні.

Також побільшало вагонів із зерном, що прямують до Словаччини, — на 5,3 одиниці на добу. Теперішній середньодобовий показник передачі становить 29,5 вагона.

Проте скоротились обсяги передачі зерна до Польщі та Угорщини. Наразі до Угорщини щодоби рухається 28,9 вагона зі збіжжям. У серпні показник скоротився на 0,8 одиниці на добу.

Через українсько-польські прикордонні переходи щодоби в середньому прямує 49,8 вагона із зерном. За серпень середньодобовий обсяг скоротився на 10,1 одиниці.

Загальний показник середньодобової передачі зернових вантажів та макухи становить 220 вагонів. У серпні показник зріс на сім вагонів на добу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ