Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ryanair почав повертати українцям гроші за скасовані рейси

Пасажирам Ryanair, чиї рейси були скасовані авіаперевізником через відмову виходити на український ринок, вже почали повертати кошти, сплачені за квитки. Про це повідомив avianews.com з посиланням на повідомлення користувачів свого форуму.

Так, один з користувачів повідомив, що жодних переговорів не ведеться і авіаперевізник повертає гроші. Своє повідомлення він підкріпив скріншотом листа, отриманого від компанії.

У своєму повідомленні Ryanair висловлює жаль про скасування рейсів і пропонує оформити повернення коштів, яке буде проведено протягом 21 доби, або безкоштовно перебронювати квитки на рейси з найближчих аеропортів.

Останній варіант актуальний для жителів Львова, оскільки Ryanair виконує рейси з польських міст Жешува, Любліна та Кракова, розташованих у відносній близькості від міста.

Нагадаємо,10 липня найбільший європейський лоукостер Ryanair скасував запланований вихід на український ринок, пославшись на публічний конфлікт з керівництвом аеропорту "Бориспіль".

Комерційний директор ірландської авіакомпанії Девід О'Брайєн пояснив рішення менеджменту відмовою гендиректора "Борисполя" Павла Рябікіна виконувати угоди, досягнуті між Ryanair і Міністерством інфраструктури.

Раніше Рябікін заявив про неможливість виконати умови авіакомпанії Ryanair, так як частина з них суперечить українському законодавству, а частина – може принести аеропорту серйозні збитки.

11 липня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що уряд України спробує поновити переговори з Ryanair і оцінить хід попередніх переговорів.

Напередодні, 13 липня, генеральний директор "Борисполя" Павло Рябікін заявив, що переговори відновлюються, хоча в компанії раніше заявляли, що поки не планують повертатися до переговорів.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ