Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники попереджають про небезпеку на льоду

Головне управління МНС України у Львівській області попереджає мешканців Львівщини щодо можливості виникнення надзвичайних ситуацій внаслідок різких коливань температури повітря, зумовлених зміною кліматичних умов.
Перш за все рятувальники закликають переконатися у товщині та міцності льоду,  уникати місць масового скупчення людей, адже лід може не витримати нерівномірного навантаження. Любителям ковзанки радять не обладнувати майданчики на значній відстані від берега, а рибалкам не просвердлювати лунки надто близько одну від одної. Вживання алкогольних напоїв під час перебування на кризі категорично забороняється. Особливої уваги заслуговує порада не одягати речей, котрі обмежують рухи, однак здатні підтримувати комфортну температуру тіла.
Беручи до уваги складну метеорологічну ситуацію, що спостерігається на теренах України впродовж тривалого часу, ГУ МНС України в Львівській області просить дослухатись до поради взагалі не виходити на лід та не дозволяти цього дітям.
Натомість, як повідомив в коментарі «Гал-info» прес-секретар Центру громадських зв'язків МНС Павло Василенко, цього року надзвичайних ситуації, пов'язаних із перебуванням жителів Львівщини на льоду, не виникало.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ