Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовому «неваурожонним глазом» видно, хто хоче знищити АТП-1

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що хтось хоче знищити комунальне підприємство АТП-1. Про це він заявив сьогодні, 29 липня, під час брифінгу відповідаючи на запитання Гал-інфо.

«Після доленосної нічної сесії я звернувся до прокурора міста і скерував йому усі зауваження, які були зроблені депутатами, окрім того, лист звернення від трудового колективу АТП-1, щоб прокуратура провела об’єктивне розслідування», - сказав Садовий.

Нагадаємо, що раніше міський голова заявляв, що не бачив письмового звіту комісії.

Він заявив: «Комусь треба дестабілізувати роботу цього підприємства».

На запитання, кому це потрібно, Садовий відповів: «Ну ви ж журналісти, проведіть розслідування. Це, як говориться, неваурожонним глазом видно цю ситуацію. Я буду робити все, щоб АТП-1 працювало. Якщо є зауваження, будемо виправляти, але я ніколи не погоджусь на критиканство і обливання брудом».

Міський голова також наголосив, що депутатська комісія, яка перевіряла роботу АТП-1, працювала по лише чотири дні по дві години.

На запитання чи вважає він депутатський звіт таким, що не відповідає реальному стану справ на АТП-1, Садовий відповів: «Прокуратура проведе розслідування, вивчить звіти фінінспекції і дасть своє заключення. У цьому звіті було багато емоцій. Як можна об’єктивно розглянути ситуацію, коли колеги депутати працювали чотири дні по дві години?»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ