Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий чекає завтра на толоці усіх чиновників

У Львові стартувала акція «З нами місто розквітає», яку організувало учнівське самоврядування шкіл та професійно-технічних навчальних закладів. Під час акції учні прибиратимуть парки, сквери та зелені зони міста. Розпочали акцію у Стрийському парку. Наступним буде парк ім. Івана Франка. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Ми самі ж смітимо і самі прибираємо», – розповіла президент учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Марія Осадча.

 

Прибрати у Стрийський парк прийшло 30 студентів з училища ресторанного сервісу та училища №20 та майже стільки ж учнів із різних шкіл. Молодь згромаджувала листа, збирали сміття та підмітали на основній алеї у парку, де найбільше відпочивають мешканці.

 

«Мені важливо, щоб завтра, коли ми починаємо толоку, усі львів’яни і чиновники вийшли і прибрали в парках, скверах, щоб навели лад. Ми готуємось до Пасхи, а задача влади це організувати. Наше комунальне підприємство закупило інвентар, рукавиці. Наша задача, щоб організувати наступні кроки. У цьому році ми хочемо повністю цю алею зробити, освітлення відновити і взятись за фонтан. Цей фонтан лебедів, який вже близько 15 років не працює, хочемо цього року відкрити, щоб він був окрасою парку», – сказав міський голова Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, суботу, 27 березня у Львові оголошено днем загальноміської толоки. А з 15 березня у місті триває місячник озеленення та благоустрою. Основну увагу під час толок зосереджено на прибиранні зелених зон. До цього долучаться і посадовці міської ради.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ