Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Садовий готовий поступитися перевізникам, та лише на 25 копійок

Я категоричний противник збільшення вартості проїзду у львівських маршрутках, тим паче, до 2 гривень 50 копійок. Про це сьогодні, 16 січня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він додав, що є проект рішення про підвищення вартості проїзду до 2 гривень, який погоджений з Антимонопольним комітетом, і це рішення ще буде дебатуватися.

«Я прихильник того, щоб ціни залишалися на старому рівні, бо люди сьогодні не мають можливості платити більше. Але транспортники – не благодійна організація, і вони повинні хоча б собівартість свою покривати», – каже мер.

Садовий додав, що ні з ким з перевізників домовлятися не збирається, а лише діє в рамках чинного законодавства, і єдина прийнятна на сьогодні вартість проїзду маршрутах – 2 гривні.

Нагадаємо, львівські перевізники погрожують страйком, якщо виконавчий комітет Львівської міської ради не затвердить вартість проїзду у львівських маршрутках в розмірі 2 грн 50 копійок. Учора, 17 січня, вони провели попереджувальну акцію на Галицькому у перехресті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ