Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий не підозрює «Свободу» у нападі

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 22 липня, під час брифінгу повідомив, що не підозрює у нападі нікого.

На запитання, чи підозрює він, що напад замовила «Свобода», про що писали деякі видання, Садовий відповів, що не підозрює нікого.

«Я вважаю, що слідчі повинні професійно робити свою роботу. Я не підозрюю нікого у нападі. Є слідство, і воно повинно примати рішення», - заявив Садовий.

На запитання журналістів, чи правда, що у райвідділ підтримати міського голову приїхали нардеп від «Свободи» Юрій Михальчишин і голова фракції «Свобода» у Львівській міській раді Маркіян Лопачак, Садовий відповів: «Я їх бачив у райвідділі. Вони спонтанно зайшли, і я з ними не спілкувався, бо вони спілкувалися із керівником району. Я зайшов у кабінет і писав заяву слідчому».

Щодо можливого нападу через його діяльність він заявив, що коментувати це не може доти, поки не буде висновків слідства.

«Вину тої чи іншої особи встановлює суд. Цей чоловік має адвоката. Давайте не будемо нікого звинувачувати, поки не буде рішення суду», - заявив Садовий.

Нагадаємо, що 20 липня, близько 18.00 год на площі Ринок було вчинено напад на міського голову Львова Андрія Садового. Близько 22:30 год відбувся повторний напад. Правоохоронці затримали нападника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ