Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий помолився за нападника і далі ходитиме без охорони. Фото

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 22 липня, під час брифінгу розповів, що після нападу, який на нього вчинили у суботу, 20 липня, почувається добре і продовжує працювати.

Він заявив, що послугами охоронців і надалі не користуватиметься принципово.

Міський голова сподівається, що слідчі дадуть усі відповіді щодо мети вчинення нападу.

«Порушена справа і проходять слідчі дії. У суботу і у неділю, перед церквою, був у райвідділі. Фактично, була проведена очна ставка. Я одразу упізнав людину, яка скоїла напад. Він відмовляється давати покази і посилається на статтю 63 Конституції України», - розповів Садовий.

На запитання, хто замовник нападу, міський голова заявив: «Мені нема часу на міркування щодо цього. Я працював і буду працювати».

«Мені важливо, щоб львів’яни у місті себе почували безпечно. Те, що цей прикрий інцидент стався, то дякувати Богу, що це сталося зі мною, а не з іншим мешканцем Львова, бо я б це важко переживав. Зважаючи на те, що я займаюсь спортом і маю хорошу фізичну форму, його дії не спричинили тієї шкоди, на яку ця людина розраховувала», - сказав Садовий.

Він також заявив, що раніше нападів на нього не траплялося.

«Були розмови, були зауваження, але такого, щоб хтось застосував силу, не було, бо я завжди толерантно відносився до людей. Я вчора був у церкві і помолився за цього чоловіка, щоб у нього все було гаразд і його агресія припинилася», - заявив Садовий.

Розбита губа мера Львова.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ