Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Садовий пояснив стратегію ремонту доріг у Львові

У Львові тривають масштабні ремонти й реконструкції доріг. Зараз в роботі, окрім двох магістралей, ще декілька доріг у різних районах міста, і це призводить до деяких проблем у русі транспорту. Про це інформує прес-служба ЛМР.
Фото: Гал-інфо

Однак альтернативи цим ремонтам немає, переконаний мер, адже окрім заміни дорожнього покриття, тут передбачають якісно новий простір.

"Поки ми Шевченка не відкриємо, корки будуть, тому працюємо з подвійною енергією, і плануємо ділянку від церкви Анни до Ярослава Мудрого завершити до кінця цього року. Дуже багато людей не можуть скористатися вулицею Залізничною, яка в поганому стані, тому коли ми закінчимо Шевченка, візьмемося за Залізничну. Вулиця Тунельна також потребує капітального ремонту. Працюємо спільно з Залізницею, і вже є деякі думки і напрацювання щодо інфраструктури.

Думаю, коли почнемо робити вулицю Суботівську з Рясне-2 на Левандівку, то ситуація зміниться на краще. Треба розвантажити можливість виїзду з Рясне-1, Рясне-2. Також окружна дорога, яка запланована наступного року, має охопити місто Львів за Шевченківським районом, і це також зменшить трафік по вулиці Шевченка. Тобто, це є комплексне бачення, воно не вирішується точково.

Ми відремонтували більше 300 кілометрів доріг, залишилося ще 120. Спершу треба відремонтувати магістральні дороги, тому що Шевченка, Б. Хмельницького — це важливо, і коли завершимо Бандери, — проїзд у центрі міста буде значно кращим. Через 10−14 днів відкриємо Курмановича, і вже на Левандівку буде простіше доїхати. Мусимо робити ці ремонти, альтернативи нема", — пояснив мер Львова Андрій Садовий в ранковому ефірі радіо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ