Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий розповів, де був коли під Ратушею сталася сутичка

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 9 червня, під час брифінгу розповів журналістам, де він був у той час, коли під Ратушею сталася сутичка між активістами і Нацгвардією. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

«В 10.00 я був у суді, де давав покази. Я попередив секретаря Львівської міськради, що повернуся перед 11 годиною. Я сказав, що сам особисто буду вести пленарне засідання і давати відповіді на усі запитання. Коли я приїхав у міську раду, то ви самі бачили що сталося – був напад на секретаря міської ради, коли його обливали невідомо чим. Це що нормальні речі?», - сказав Садовий.

Журналісти попросили його повідомити, чи був він у міській раді коли сталася сутичка і він пояснив, що був у мерії до 9.50: «О 10.00 давав покази в суді протягом 35 хв., а через 10 хв я повернувся в Ратушу і перед 11.00 я вже був у себе в кабінеті».

На запитання, чому ж тоді, перебуваючи у Ратуші, він не прийшов до сесійної зали, Садовий відповів: «Не зайшов коли? Коли Забарило (секретар ради, - ред.) закрив сесію після безладів? Коли я мав туди заходити?»

Журналісти зауважили, що мер міг поговорити з активістами і пояснити ситуацію, на що Садовий відповів: «Кому? УНА –УНСО, які увірвалися і почали безчинства? Їм пояснювати я мав? Нехай вони дають свідчення правоохоронцям, які мають з ними активно попрацювати за ті речі, які вони вчинили у Львові. Я є на місці щодня. Моя задача є порядок в місті і я його роблю як можу».

Він також запевнив журналістів, що завжди є присутній на сесії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ