Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий розповів про нові обмеження, які вступають в дію завтра

Міський голова Андрій Садовий розповів про нові обмеження в місті, які почнуть діяти у зв’язку з переходом Львова до червоної карантинної зони. Про це повідомили 24 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР

"Відзавтра Львів і Львівщина — у червоній зоні. Сьогодні ми провели міську комісію з питань ТЕБ і НС і внесли певні зміни до протоколу, що був затверджений ще раніше. Перше стосується промислових ринків — вони не будуть працювати. Наразі можуть працювати, але за попереднім записом, перукарні і невеликі салони краси. Що стосується спортивних закладів, то ви бачите, що великі спортзали закриті. Невеликі клуби можуть приймати відвідувачів виключно по запису та з розрахунку 1 людина на 20 квадратних метрів», — сказав Андрій Садовий.

Від завтра Львів у червоній зоні: нові заборони

Також під заборону діяльності підпадають розважальні заклади, нічні клуби, заклади харчування та магазини непродовольчих товарів (останні два можуть працювати через онлайн-замовлення).

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, за оперативними даними, станом на ранок 24 березня у Львові та на Львівщині підтверджено 96408 випадків інфікування коронавірусом, з них 2528 — летальні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ