Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий спробував «наздогнати» Бандеру

Міський голова висловив свою позицію щодо скасування Указу N46/2010 про визнання С. Бандери і Р. Шухевича героями України.

«В Україні продовжується реалізація сценарію поділу країни на Захід і Схід. Це вже очевидно. Нас нацьковують одне на одного, розпалюючи ненависть. Зараз потужна пропагандистська машина працює на те, аби переконати Схід України в тому, що Бандера і Шухевич кровопивці. Ніхто не пояснює українцям, що ці люди нікого не окуповували, ні на кого не нападали, а лише організували українців для захисту своєї землі, своїх краян від чужинських армій - сталінської та гітлерівської, а раніше від польських утисків українського населення Галичини. В українців Сходу нема жодних підстав вважати Бандеру ворогами, але пропаганда робить своє.

Бандера, як і Шухевич, був, є і буде героєм для більшості українців. І це ті герої, про яких знають і яких будуть пам'ятати нащадки, не зважаючи чи є на це указ чи ні. Бо вони довели свою любов до України віддавши життя. Натомість, прізвища дуже багатьох діячів, яким пороздавали статуси і ордени, не говорять українцям нічого. Справа не в документах а в тому, що в людських серцях і умах», - зазначив міський голова Андрій Садовий», – йдеться у коментарі Андрія Садового, який поширила прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, за інформацією кореспондента Гал-інфо, Андрія Садового нині не було на спільній позачерговій депутатів Львівської обласної та міської рад з приводу скасування указу Президента України про присвоєння звання Героя України Степанові Бандері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ