Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Савченко готова почати сухе голодування, – адвокат

Українська льотчиця Надія Савченко загрожує оголосити сухе голодування. Вона протестуватиме проти дій суду. Про це повідомив її адвокат Марк Фейгін в ефірі 5 каналу.

«Сьогодні вона різко реагує, їй дуже не подобається, що на допиті, особливо сепаратистів, нам не задовольнили клопотання, які були дуже важливі у справі в частині надання доказів. Низка свідчень сепаратистів дуже розходилися з тим, що вони давали на слідстві, їй тоді не дозволили використовувати карту. Надія сприймає це як порушення прав і справедливості, тому так сильно і емоційно реагує», – сказав він.

Адвокат Савченко вважає, що таким чином вона не змусить суд приймати рішення за законом.

«На жаль, суд заангажований», – додав він.

Ростовський обласний суд визнав законною постанову суду Донецька (РФ) про проводження арешту української льотчиці та народного депутата Надії Савченко до 16 січня.

Українську громадянку, народного депутата Надію Савченко вже понад рік утримують у СІЗО в Росії. Її звинувачують у вбивстві двох співробітників російського телебачення, які торік улітку без дозволу української влади перебували під Луганськом. Савченко й її захист звинувачення відкидають і стверджують, що на момент загибелі російських журналістів її вже захопили сепаратисти, які потім примусово переправили Надію Савченко до Росії.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ