Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

СБУ не відкрило жодного провадження за сепаратизм на Львівщині. (Документ)

Жодного провадження по 110 ст. Кримінального Кодексу у Львівській області нема. Про це йдеться у в офіційній відповіді СБУ у Львівській області на запит депутата Львівської облради Олександра Ганущина.

«Пам'ятаєте гаряче вітання Президента України депутатам обласних рад за сепаратизм? Сякі такі ми з вами. А виходить, що все не так. Підставили виходить, бідолашного. Адже як вбачається з відповіді на звернення отриманої з СБУ - жодного провадження по 110 Кримінального Кодексу у Львівській області нема, фізичні і юридичні особи, котрі вбачали десь дії щодо там посягання на територіальну цілісність і недоторканність України не зверталися із заявами. Не виявлено тут "умисних дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України".

На фото - скан відповіді. Хто ж це так підставив Главу Держави при складанні доповіді на Раді Регіонів?», - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Ганущин.

Додамо, що 110 ст. ККУ передбачає покарання як за відповідні умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, так і за ті ж самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ