Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Семирічного хлопчика, який заліз у пральну машинку врятували пожежники

15 березня близько 20 години працівникам Управління з надзвичайних ситуацій Львівської області довелось надати допомогу батькам семирічного Данилка, який бавлячись у квартирі вирішив заховатись всередині пральної машинки, однак самостійно вибратись звідти вже не зміг. Так само не змогли його витягнути звідти ані батьки, ані сусіди. На допомогу довелось звернутись до рятувальників МНС – про це повідомив Центр пропаганди ГУ МНС у Львівській області.

Намагаючись допомогти синові вибратись з імпровізованої схованки, батько й мати зрозуміли, що самостійно не можуть цього зробити, тож покликали на допомогу сусідів, котрі теж не змогли зарадити біді. Вже добре стомившись, та обдзвонивши усі можливі служби, нарешті здогадались зателефонувати до рятувальників МНС. Диспетчер оперативно-рятувальної служби скерував на місце події чергову зміну оперативного відділу Головного управління МНС України в Львівській області на чолі з начальником управління рятувальних сил підполковником Ігорем Ущапівським.
Спочатку рятувальникам довелось розібрати частину пральної машинки, однак коли і це не допомогло, то решту деталей рятувальники хотіли розрізати за допомогою гідравлічних ножиць, однак це викликало переляк у дитини. Після цього рятувальники таки витягнули юного екстремала за допомогою соняшникової олії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ