Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сергій Бубка заявив про компанію зі знищення його репутації

Олімпійський чемпіон та ексочільник Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка заявив, що не має відношення до жодного бізнесу на окупованій території. Про це він сказав у відеозверненні на своєму YouTube-каналі.

"Дорогі співвітчизники, дорогі друзі! Ви знаєте мене вже давно. Ви знаєте мою історію. Ви знаєте, як давно я займаюсь українським спортом. Я народився на українській землі. Я завжди з великою гордістю представляв Україну в усьому світі. Я завжди боровся за Україну.

Але зараз проти мене розпочалася кампанія зі знищення моєї репутації.

Я, як і кожен українець, з самого початку війни зробив свій вибір – бути з Україною і робити все можливе у боротьбі з російською агресією. З 2014 року я не був на окупованих територіях, я не відвідував своїх рідних і навіть не зміг бути на похороні моєї мами в цьому році.

Я не маю ніякого відношення до жодного бізнесу на окупованій території. Моя робота полягає в підтримці українських спортсменів та українського спорту на міжнародній арені. Я роблю все, щоб нинішнє покоління українських спортсменів втілили у життя свою олімпійську мрію - виступили на Олімпійських іграх у Парижі в наступному році.

А тим, хто намагається очернити моє ім'я, хотів би сказати: "Боротися за Україну у спорті завжди було честю для мене. Боротися за державні інтереси моєї країни – найвища честь для мене", - заявив Сергій Бубка.

Нагадаємо, нещодавно, журналісти Bihus.Info повідомили, що російська фірма "Монблан", яка належить Бубці та його брату Василю, працює на тимчасово окупованих територіях та продає пальне терористам.

Розслідувачі з'ясували, що у травні 2023-го року компанія уклала офіційні контракти з окупантами на постачання пального на понад 800 тисяч рублів.

Як повідомили в Bihus.Info, після виходу сюжету СБУ відкрила кримінальне провадження.

При цьому сам Бубка тоді жодним чином не прокоментував знайдені розслідувачами документи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ