Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сергій Дребот: “Враження від чемпіонату України дуже хороші”

Цього тижня у Львові відбувся чемпіонат України з дзюдо серед кадетів віком до 18 років. По завершенні змагань пресслужба відділення НОК України у Львівській області поспілкувалась із старшим тренером збірної України з дзюдо Сергієм Дреботом.

– Найперше, які Ваші враження від цього чемпіонату?

– Враження досить приємні, адже в другий день змагань представники Львівщини Цімко Ольга та Грибик Микола посіли перше місце та виконали норматив майстра спорту. Ми задоволені. Безумовно, рідні стіни допомагають. Загалом враження дуже хороші, позаяк приїхало багато спортсменів, понад 600 учасників з усієї України. Рівень змагань та кваліфікація спортсменів є досить високими, тому були напружені сутички. В цілому, було досить цікаво дивитись за цими змаганнями.

– Чи Ви очікували такого результату від львівської школи дзюдо?

– Звичайно ж, ти завжди очікуєш та сподіваєшся, адже тренери працюють і вкладають сили, бажаючи побачити результати своєї праці. Врешті, наші надії були виправдані.

– Цей чемпіонат був відбірковим на чемпіонат Європи…

– Це був перший з етапів. Ще буде чотири міжнародні старти, чотири кубка Європи, де спортсмени боротимуться за право поїхати на чемпіонат Європи.

– Можливо банальне запитання, але яким є місце львів’ян на європейській арені?

– Важко зараз сказати, адже пройшов лише чемпіонат України. Ми зможемо зробити якісь висновки, коли поїдемо на перший міжнародний турнір. Зараз лише почався рік, але сподіваємось, що львів’яни будуть високо в турнірному рейтингу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ