Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сергій Шкарлет відвідав Музей науки

28 вересня 2020 року, т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет та заступник Міністра Ігор Гарбарук відвідали Музей науки, що знаходиться у павільйоні №23 “Наука” на території ВДНГ у Києві. Про це повідомили у пресслужбі МОН.

Вони випробували трицикл із квадратними колесами, ознайомилися з експозиціями “Цікаві винаходи”, “Дивна матерія”, “Акустика”, “Людина” тощо.

“Музей науки на ВДНГ це сучасний простір, в якому діти зможуть наочно вивчати винаходи та досягнення науки. Подібні музеї діють в різних країнах світу. Тут можна все відчути на дотик, спробувати себе в ролі дослідника. Так ми будемо заохочувати дітей до пізнання, всебічного розвитку і, можливо, нових наукових відкриттів у майбутньому”, – зазначив Сергій Шкарлет. 

24 вересня 2020 року Мала академія наук України у тестовому режимі відкрила перший Музей науки. Тут можна познайомитися із науковими відкриттями,  дослідженнями та новими технологіями, що пов’язані з повсякденним життям.

Музей працює у тестовому режимі до 2 жовтня. Щодень його відвідує близько сотні школярів. Інтерпретатори  проводять освітні програми і майстер-класи, які за спеціальним сюжетом і маршрутом ознайомлюють відвідувачів з експонатами детальніше.

Після успішного проведення тестового режиму Музей науки відкриють офіційно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ