Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сервіс Twitch скорочує 35% свого штату - Bloomberg

Стримінговий сервіс Twitch скорочує 35% свого штату (близько 500 співробітників) - бізнес сервісу залишається збитковим і через дев'ять років після його купівлі інтернет-гігантом Amazon.
Фото з мережі Інтернет

Про це пише Bloomberg із посиланням на заяву гендиректора Twitch Дена Кленсі.

Скорочення відбуваються на тлі побоювань з приводу збитків Twitch і відходу з компанії кількох топменеджерів. Останніми роками Twitch приділяє більше уваги рекламі.

"Через дев'ять років, після того як Amazon купив Twitch, бізнес сервісу залишається збитковим", - пише агентство з посиланням на джерела, які говорили на умовах анонімності.

Керівництво Twitch раніше заявило, що утримання великомасштабного веб-сайту, що підтримує 1,8 млрд годин онлайн-відеоконтенту на місяць, обходиться надзвичайно дорого.

У 2023 році Twitch уже провів два раунди звільнень, скоротивши понад 400 посад у рамках масштабного скорочення робочих місць в Amazon.

У грудні 2023 року гендиректор Twitch оголосив про припинення діяльності сервісу в Південній Кореї через "непомірно високі" витрати на його підтримку, які майже в десять разів перевищують витрати в інших регіонах.

Також в останні місяці 2023 року про свій відхід із Twitch оголосили кілька топменеджерів, зокрема директор із продуктів, директор із роботи з клієнтами та директор із контенту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ