Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обійти Instagram: TikTok працює над новим застосунком для обміну фото

TikTok розробляє власний додаток для обміну фотографіями, який, за попередніми даними, отримає назву TikTok Notes. Цей застосунок є частиною стратегії компанії з розширення своєї присутності.

Про це повідомляє TechCrunch.

Останніми днями користувачі TikTok почали отримувати сповіщення про майбутній запуск нового затосунку для обміну фотографіями, який наразі відомий як TikTok Notes. Проте надалі назву можуть змінити.

Згідно з цими повідомленнями, користувачі TikTok зможуть ділитися своїми фотографіями у новому додатку, до того ж наявні фотопублікації у соцмережі автоматично інтегрують у TikTok Notes.

У TikTok підтвердили, що працюють над розробкою застосунку, але поки він не доступний. Водночас на вебсайті photos.tiktok.com, що належить TikTok, розмістили анонс "Відкрити у TikTok Notes".

Це розроблення відбувається на тлі конкуренції TikTok з Meta, яка нещодавно впровадила вертикальний відеоплеєр для Facebook, а TikTok продовжує експериментувати з різними форматами контенту, включно з 30-хвилинними відео та текстовими публікаціями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ