Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сервісні центри МВС вперше опублікували усі питання тестів з ПДР

Від сьогодні кожен охочий може безперешкодно підготуватися до складання теоретичного іспиту з ПДР для отримання посвідчення водія у сервісних центрах МВС. На сайті Головного сервісного центру МВС оприлюднили нові питання тестів з варіантами відповідей. Повідомив сектор зв'язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Усі їх можна завантажити безоплатно тут .

Окрім того, на сайті працює безкоштовний онлайн-тест 24/7, за допомогою якого кожен водій може перевірити власні знання. Він повністю відповідає реальним умовам складання теоретичного іспиту: триває 20 хвилин та складається з 20 питань, котрі система для кожного нового тесту генерує рандомно. Кількість спроб пройти тест є необмеженою.

«Новий сервіс викликав бум зацікавлення тисяч людей: за 2 місяці на сайті зареєструвалося 40 425 громадян. Загальна кількість спроб скласти тест – 926 519, з них успішна кількість спроб – 251 668. Нові питання тестів з ПДР та вільний доступ до них – важливий перший крок у площині змін процесу складання іспиту для отримання посвідчення водія. Другим стане запровадження фото- та відеофіксації практичної частини складання іспитів», – зазначив начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ