Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сесію Львівської міської ради можуть перенести через COVID-19

Завтра, 3 лютого, має відбутися чергове пленарне засідання сесії Львівської міської ради. Однак, як стало відомо Гал-інфо, сесія може не відбутися череж велику кількість хворих депутатів та працівників Львівської міськради.
Фото Олена Ляхович

За інформацією Гал-інфо, ймовірно сесію можуть перенести на 18 лютого.

Натомість у пресслужбі Львівської міської ради повідомили Гал-інфо, що наразі не володіють інформацією щодо перенесення сесії. У пресслужбі депутатського корпусу також повідомили, що їм нічого про це невідомо.

Окрім того, депутати змушені переносити засідання постійних депутатських комісій, через відсутність кворуму. Кількість хворих депутатів щодня зростає. Сьогодні голова бюдетної комісії Наталія Шелестак повідомила про те, що захворіла на коронавірус.

Додамо, що у порядку денонному 191 питання.Зокрема, питання про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2022 рік та питання затвердження Програми заходів щодо підготовки Львівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2022-2024 роки.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, упродовж минулої доби, 1 лютого, на території Львівської області лабораторні центри здійснили 7289 ПЛР-тестувань, 2953 із яких показали позитивний результат, зокрема, у м. Львові – 1025.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ