Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шахістка зі Львівщини отримала всеукраїнську премію ім. Євгенія Сазонова

У Київському шаховому клубі "Гамбіт" днямивідбуласьцеремонія нагородження переможця та номінантів на отримання Всеукраїнської щорічної премії ім. Є.М. Сазонова. Зокрема, під час церемонії львів’янку Анастасію-Соломію Грицину було дистанційно відзначено як призера конкурсу. Про це повідомила прес-служба управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Учасниками цьогорічного конкурсу були 52 юних шахісти зі всіх областей України, зокремадвоє представниць Львівщини Анастасія-Соломія Грицина (м. Львів) та Віра Сидоряк (м. Львів).

Додамо, що Премія імені Є.М. Сазонова присуджується Всеукраїнським благодійним фондом "Дитячі Шахи" талановитимюним шахістам від 10 до 15 років, які не тільки займаються шахами, а й мають успіхи у навчанні та захоплення поза школою. У 2014 році на конкурс було подано 52 заявки зі всіх областей України (у 2013 р. – 38 заявок). Конкурс відбувався за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Організатором цієїпремії виступив Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячі шахи» на чолі із міжнародним майстром з шахів Оленою Бойцун.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ