Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що врахувати під час вибору ігрових навушників

Звуки в іграх не менш важливі, ніж відео. Вони дозволяють геймерам зрозуміти, звідки долинають кроки, скрипи та шарудіння, розрахувати приблизну відстань до ворога та вчасно його знешкодити.

Правильно підібрана гарнітура відсікає сторонні шуми та допомагає зосередитись на проходженні місії. Щоб знайти оптимальні для ігор навушники, ретельно ознайомтеся з технічними характеристиками всіх моделей та виберіть варіант, який максимально відповідає всім вашим вимогам.

Купити навушники для ігор можна на сайті Eldorado.ua. Інтернет-магазин пропонує великий вибір моделей з різними експлуатаційними особливостями та зовнішнім виглядом. Аксесуари відомих брендів порадують вас якістю, надійністю і довговічністю.

64759f55ed958.webp

Тип підключення

Дротові навушники забезпечують кращу якість звучання та простоту у підключенні, не вимагають підзарядки та завжди готові до використання. Оскільки стабільний сигнал проходить через кабель, він менш схильний до перешкод. Мінуси дротової гарнітури: обмеженість у русі, постійне заплутування та зношування кабелю.

Бездротові навушники мають приємний дизайн та ємний акумулятор, якого вистачає до 20 годин автономної роботи. Легка, компактна та зручна гарнітура забезпечує повну свободу пересування. Працює в радіусі до 30 метрів на технології Bluetooth, яка передає інформацію за допомогою радіохвиль.

Мікрофон

Для командних ігор геймеру потрібні навушники з якісним мікрофоном. Деякі моделі оснащені системами активного шумозаглушення, які відсікають скрипи крісла, шум вентилятора та навіть дихання гравця.

64759f5509862.webp

Вибираючи гарнітуру з мікрофоном, зверніть увагу на його чутливість. Чим вище цей параметр, тим голосніше і краще звучатиме ваш голос для інших геймерів. Також цей показник важливий, якщо ви захоплюєтеся стрімінгом ігор.

Тип акустичного оформлення

Існує два основні типи навушників:

  • відкриті;
  • закриті.

Відкрита гарнітура забезпечує більш натуральне звучання з широкою звуковою сценою. Вуха в ній менше пітніють і майже не втомлюються.

Закриті навушники характеризуються посиленою віддачею низьких частот та повною шумоізоляцією. Їх краще використовувати, якщо ви не бажаєте заважати ігровими звуками іншим членам сім'ї.

Комфорт

Якщо ви збираєтеся витрачати багато часу на віртуальний світ, подбайте про те, щоб навушники не завдавали дискомфорту і не відволікали від гри. Вибирайте гарнітуру з невеликою вагою, регульованим оголов'ям, великими та м'якими амбушюрами.

Якість звучання

Для багатьох сучасних ігор важливим є об'ємний звук, тому вибирайте навушники з багатоканальним просторовим звучанням 3D Sound. Ви відчуєте додатковий ефект присутності реальності у віртуальному просторі, зможете розпізнавати звуки не лише навколо себе, але й зверху та знизу.

Щоб повністю розкрити звучання гарнітури, деякі моделі мають власну звукову карту. Такі навушники сумісні з ПК та консолями, радують геймерів деталізованим та реалістичним звуком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ