Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Щодо підписання угоди між областю та НАК «Нафтогаз України» є попередні домовленості

З порядку денного завтрашньої сесії ЛОР, за зверненням заступника голови Львівської ОДА Тараса Федака, виключено питання «Про звернення до НАК «Нафтогаз України» щодо підписання рамкової угоди між Львівської областю та НАК «Нафтогаз України» та ВАТ «Укрнафта».
За словами Федака, вже є певні домовленості щодо підписання цієї угоди, узгоджено об’єкти, з якими працюватиме НАК «Нафтогаз України», і тому немає сенсу включати питання про звернення в порядок денний сесії.
Нагадаємо, що рамкові угоди передбачають реалізацію за кошти компаній соціальних проектів у Львівській області, таких, як газифікація сіл, будівництво шкіл, доріг, інше. У цьому році НАК «Нафтогаз України», «Укрнафта» та «Укрзалізниця» в рамках укладених  рамкових угод інвестувала соціальні програми в регіоні на суму близько 20 млн грн.
Крім виключення з порядку денного сесії питання про звернення, було знято до наступної сесії питання «Про програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги населенню Львівщини на 2007-2010 роки», а також «Про стан та проблеми розвитку галузі культури у сільській місцевості».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ