Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шість сімей Львівщини, які мають трійню, потребують покращення умов проживання

Шість сімей Львівщини, які мають трійні, потребують покращення умов проживання, — повідомили „Гал-info” в управлінні у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА. Крім цього, п’ять сімей, які мають троє дітей-близнят, потребують гуманітарної допомоги, п’ять сімей — матеріальної підтримки, дві сім’ї — допомоги у влаштуванні дітей у дошкільні установи, три сім’ї — комплексного вирішення проблем (реструктуризації боргів за комунальні послуги, оформлення субсидій та ін.), а також чотири сім’ї потребують соціального супроводу.
Протягом останнього часу мережею центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Львівської області здійснено соціальне інспектування 11 сімей.
Відповідно до здійснених обстежень скеровано листи головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення з проханням розглянути можливість щодо покращення умов проживання сімей та сприяння у наданні допомоги, зокрема матеріальної та гуманітарної, допомоги у влаштуванні дітей у дошкільні установи, допомоги у комплексному вирішенні проблем обстежених родин.
Упродовж останніх двох років у Львівській області, як повідомили в управлінні у справах сім’ї та молоді, у 13 родин народилася трійня та в одній родині – четверня.
Нагадаємо, Президент України дав доручення головам обласних адміністрацій взяти під особистий контроль рівень життя сімей, які виховують по троє та більше дітей. Насамперед це стосується покращення житлових умов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ