Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школа і садок, що будуватимуть у районі Під Голоском, будуть комунальними

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив відповідні містобудівні умови та обмеження для ЛКП «Рембуд», яке зводитиме освітній комплекс в районі Під Голоском. Що важливо, школа і садок будуть комунальними.
Візуалізація проєкту, фото - ЛМР

«Район Під Голоском стрімко розвивається. Тож будівництво тут навчальних закладів є для міста першочерговим у плані розвитку інфраструктури. 

Зараз виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив відповідні містобудівні умови та обмеження, а наступний крок - розробка проєкту та власне реалізація», - повідомили у департаменті містобудування.

За інформацією департаменту, новозбудована школа вміщатиме 18 класів (450 учнів), дошкільний заклад розрахований на 70 місць. На території освітнього комплексу облаштують спортивну зону з різними майданчиками, басейн та укриття.

Укриття буде відокремлене від решти підземних приміщень і відповідатиме усім стандартам безпеки. Із опаленням, санвузлами, рукомийниками, щонайменше двома виходами тощо.

Ділянка, на якій збудують освітній комплекс, межує із парком. Тож спортивними майданчиками у позаурочний час зможуть користуватись усі мешканці району. А простора рекреаційна площа перед школою стане комфортним громадським простором.

Будівля дошкільного закладу умовно поділена на два блоки - для перебування дітей та адміністративний. Для малечі на території комплексу спроєктоване справжнє дитяче містечко з дивацькими спорудами, перешкодами, місточками та іншими атракціями. Крізь яр, що проходить вздовж ділянки, тече невеликий потічок, що розділяє містечко на різні острівці, оточені зеленою зоною.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ