Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Штабісти Януковича занепокоєнні, що церква на Львівщині агітує за Тимошенко

У церкві Благовіщення у Городку Львівської області священик, звертаючись до парафіян, сьогодні закликав голосувати за Україну. Про це сьогодні, 7 лютого, під час прес-конференції заявив перший заступник керівник штабу Віктора Януковича у Львівській області Леонід Мельник.

 

За його словами, священик прозоро натякав голосувати за певного кандидата. «Ну, ви знаєте за кого голосувати», – передав слова священика Леонід Мельник. Разом з тим, він повідомив, що після першого туру в одному із сіл Золочівського району священик під час служби Божої цікавився, що за 8 чоловік проголосували за Януковича. «Хай священик благословляє вибори, але не лізе туди, куди не слід», – висловив побажання штабіст.

 

Крім того, Леонід Мельник висловив занепокоєння тим, що у другому турі збільшилася кількість виборців, які хочуть голосувати на дому із 66 тис. до 77 тис. Всі заяви складаються однаково і почерком однієї людини. У селі Перегноїв Золочівського району 2 члени ДВК взяли урну і пішли до виборців, які хотіли голосувати на дому, навіть без відповідного списку. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ