Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шустер у Львові відбере учасників реаліті-шоу, яких відправить у район

Як повідомила Студентська рада Львова у місті відбудеться кастинг Всеукраїнського проекту «Стань лідером», який проводить «Савік Шустер Студія». Проект передбачає відкриття нових лідерів - яскравих, сильних особистостей, які можуть ефективно презентувати себе на всю країну під час участі в реаліті-шоу. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

 Такі кастинги проходять у всіх обласних центрах України. Відтак, переможці візьмуть участь у реаліті-шоу, яке з’явиться в ефірі у новому телесезоні.

           

Переможець шоу отримає стипендію для навчання в будь-якому вибраному ним навчальному закладі світу.            

 

 Кастинг розпочнеться 30 січня об 11.00 та триватиме до 18.00 у Національному університеті «Львівська політехніка» за адресою: вул. О. Невського, 3 (4 корп). Участь зможуть взяти люди від 18 до 40 років, які не належать до жодної з політичних сил і не працюють у структурах влади.

 

 Відбірковий тур  проходитиме протягом 3 днів і буде складатися з 3 етапів: співбесіди, роботи у групах для створення проектів та презентації проекту. У фінальній частині відбору буде брати участь Савік Шустер. Найяскравіші лідери найцікавіших проектів отримають можливість потрапити в реаліті-шоу, на якому протягом 4 місяців команда з 27 осіб буде перебувати 24 години на добу під об’єктивами телекамер. За період участі в реаліті-шоу їм необхідно буде реалізувати соціальний проект в одному з районних центрів України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ