Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шустера таки позбавили права на роботу в Україні

Телеведучому Савіку Шустеру дійсно анулювали право на роботу в Україні.
espreso.tv

Цю інформацію LB.ua підтвердив керуючий партнер каналу "3Stv" Павло Єлізаров.

Формально наданням права на роботу в Україні займається Фонд зайнятості, а, за словами Єлізарова, два тижні тому відомство видало Савіку новий дозвіл.

На 14.30 команда "3S" збирається приїхати на Жилянську - де розміщений офіс Фонду зайнятості - щоб з'ясувати подробиці цього рішення.

Нагадаємо, інформація про анулювання Савіку Шустеру Київським міським центром зайнятості дозволу на роботу в Україні з'явилася вчора ввечері у ЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Про таке рішення ні телеведучого, ні канал до відома не поставили.

Шустер працює в Україні 11 років - з 2005 року. Зараз він веде політичне ток-шоу на телеканалі "3Stv". Восени 2015 року на ТОВ "СавікШустерСтудія" провели податкову перевірку, у результаті якої студії вручили податкові рішення-повідомлення на загальну суму трохи більше ніж 13 млн гривень (підозра в ухиленні від сплати податків - ред.). У січні 2016 року Савік Шустер повідомив про відкриття кримінальної справи проти нього. Він називає те, що відбувається, політичним замовленням.

Комітет з питань свободи слова та інформації на одному з засідань визнав дії силовиків неправомірними і тиском на незалежні ЗМІ, закликавши уряд втрутитися в ситуацію, а спікера ВР - організувати звіт голови Фіскальної служби з цього питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ