Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Шувар” готовий купити родині Олєйнік будинок або квартиру – Роман Федишин

„Шувар” готовий купити родині Олєйнік будинок або квартиру відповідно до складу її сім’ї – повідомив «Гал-info» директор «Шувару», депутат ЛМР Роман Федишин.
За його словами, на території «Шувару» на самовільно захопленій землі знаходиться два житлових будинки. Дирекція ринку, щоб вирішити це питання, звернулася до суду, однак викидати людей на вулицю ніхто не хоче і ринок готовий їм купити житло.

«Ми всіляко намагаємося знайти компроміс з цими людьми, однак вони самі цього не хочуть, скажімо, сім’я Олєйніків мотивує своє право на володіння землею тим, що їхній дід до 1939 року мав акт на володіння цією земельною ділянкою», - зазначив Роман Федишин.
Нагадаємо, сьогодні засідання сесії Львівської міської ради пікетує сім’я, скована ланцюгами. Як пояснила мешканка Львова Галина Олєйнік, у неї та сім’ї хочуть забрати будинок на Хортицькій, 2, земля під яким площею 4,8 гектара ухвалою сесії ЛМР від 15 квітня 2004 року віддана ТзОВ «Шувар»: «Наш будинок стоїть уже понад 70 років, а тепер міськрада заявляє, що ми збудували його на території ринку «Шувар». Керівництво ринку подало на нашу сім’ю в суд, а Сихівський районний суд зобов’язав нас виселитися впродовж року, однак нам нема куди піти – у цьому будинку  мешкає шість осіб», — зазначила Галина Олєйнік.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ